imu-pro-pro-health

ImuPro, uw bouwstenen voor een betere gezondheid!

Geen behandelaar? Bestel de ImuPro test via de webshop

Heeft u geen behandelaar en wilt u de ImuPro voedselallergie IgG test bestellen? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop van Ogystal te gaan. U ontvangt een vingerprikset die u na afname kunt terugsturen naar Pro Health Medical. De resultaten ontvangt u per mail.

De ImuPro voedselovergevoeligheid test

De voedselovergevoeligheid test, ImuPro,  is in 2000 geïntroduceerd door R-Biopharm AG in Darmstadt en wordt daar onder strenge criteria geproduceerd. De IgG antistoffen worden d.m.v. een elisa gemeten en de testkits zijn CE goedgekeurd. De ImuPro, ook wel voedselallergie IgG-type III test genoemd, wordt momenteel in meer dan 20 landen toegepast.

Wanneer u lijdt aan een aandoening die niet weg gaat kan dat de oorzaak zijn van een vertraagde voedselovergevoeligheid. Zo’n vertraagde voedselallergie blijft vaak onopgemerkt, omdat er vaak pas na enkele uren of zelfs dagen symptomen optreden. De ImuPro kan u hierbij helpen!

Pro Health Medical is officiële partner van R-Biopharm en de ImuPro test voor de landen: Nederland en België!

Wat is een voedselovergevoeligheid?

Wanneer u lijdt aan een chronische klacht die maar niet verdwijnt, kan de oorzaak wel eens een IgG-voedingsallergie (type III) zijn. Dit wordt in de volksmond voedselovergevoeligheid genoemd. Typerend voor zo’n overgevoeligheid is dat de symptomen vaak pas een paar uur of zelfs dagen na het innemen van een ”trigger food” optreden. Dit maakt ze heel moeilijk te identificeren.

Klik voor meer informatie over IgG-voedselallergie Type III

Hoe kan een vertraagd voedselovergevoeligheid klachten geven?

De darmwand kan worden beschadigd en kan lekken als gevolg van stress, infecties of medicijnen. Zo kunnen voedingsdeeltjes in de bloedbaan terecht voedselintolerantie testenkomen. Het immuunssysteem denkt dat dit (ten onrechte) schadelijke stoffen zijn en produceert specifieke antilichamen (IgG antistoffen). Dit kan leiden tot de vorming van immuuncomplexen die zich vervolgens vestigen in een deel van het lichaam, waar het de reacties veroorzaakt.

Met de ImuPro voedselovergevoeligheid test kunt u ontdekken of er sprake is van een vertraagde voedselallergie.

 

Download hier de brochure over de ImuPro testen

ImuPro testen:

Bij Pro Health Medical kunt u terecht voor een uitgebreid voedselallergie IgG-type III onderzoek. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden:

 • ImuPro Screen:
  • Een kort rapport met duidelijke resultaten van 22 voedingsmiddelen.
 • ImuPro Screen+: 
  • Begrijpelijk rapport van 44 voedingsmiddelen.
 • ImuPro Basic: 
  • Een begrijpelijk rapport van 90 voedingsmiddelen
  • Persoonlijke handleiding met voedingsrichtlijnen
 • ImuPro Complete: 
  • Een begrijpelijk rapport van 270 voedingsmiddelen
  • Persoonlijke handleiding met voedingsrichtlijnen
  • Individuele receptenboek gebaseerd op uw resultaten

Vraag een prikset aan d.m.v. onderstaande button.