Vertraagde voedselallergieën (IgG-type III) en Psoriasis

Heeft u last van psoriasis of andere huidklachten en bent u op zoek naar de oorzaak van deze klachten?

ImuPro kan het antwoord zijn!

Chronische (huid)klachten kunnen veroorzaakt worden door een vertraagde voedselallergie, ook wel voedselovergevoeligheid genoemd. Zoals de naam al zegt komen de symptomen van een vertraagde voedselallergie vaak pas opzetten na uren of zelfs dagen na het nuttigen van bepaalde voedingsmiddelen. Een test voor vertraagde voedselallergieën kan helpen om de ”trigger” voedingsmiddelen te identificeren.

Verander uw voedingspatroon en behaal een gezonde en stalende huid door het nuttigen van goede voedingsmiddelen!

In observatie onderzoeken uitgevoerd met ImuPro, 65% van de gevallen van psoriasis, 73,9% jeukende huid, 67,2% atopisch eczeem en 67% van acne gevallen zijn de klachten significant verbeterd of volledig verdwenen.  (2,3)

 

Studies:

1.)     Jia Qi et al. Analysis on relationship between specific IgG antibodies of 14 food allergens

and allergic skin diseases. Biomedical Research 2017; 28 (22): 9982-9985

2.)     Comed ImuPro Application Study, 2002-2008; evaluated by Mediveritas Institute for

Medical Studies, Munich

3.)     Lebensmittelunverträglichkeit, Allergie Typ 3 erkennen und richtig behandeln.

Hans J. Schwyn, Camille Lieners AT- Verlag, (2009) ISBN-10: 3038004154

 

Bekijk hier de testmogelijkheden voor ImuPro

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search