Het laboratorium Pro Health Medical bestaat al sinds 1991 en is de medische tak van de organisatie. Het is een laboratorium gespecialiseerd in standaard laboratoriumdiagnostiek, maar ook diverse testen die uniek zijn. Met meer dan 2000 laboratoriumtesten heeft  een groot assortiment aan testmogelijkheden voor vrijwel elk diagnose. Al ruim 25 jaar verzorgen we laboratoriumdiagnostiek en is Pro Health Medical uitgegroeid tot een medische organisatie met contacten over de hele wereld.

Missie

Wij zijn een laboratorium dat patiënten en behandelaars zo goed mogelijk wil ondersteunen bij het in kaart brengen van onderliggende ziekteprocessen.

Visie

Wij willen behandelaars ondersteunen bij het in kaart brengen van onderliggende ziekteprocessen, zodat zij de patiënten een goede diagnose en behandelprotocol kunnen aanbieden. Samen met de behandelaars willen wij werken aan goed laboratoriumdiagnostiek.

Wat kan laboratorium Pro Health Medical voor u betekenen?

Met meer dan 2000 laboratoriumtesten ondersteunen we behandelaars bij het onderbouwen van hun diagnose zodat een beter behandelplan kan worden opgesteld voor de patiënt. Pro Health Medical kan u de normale routine diagnostiek bieden, maar heeft daarnaast unieke laboratoriumtesten o.a. op het gebied van Lyme (Borrelia en co-infecties), ImuPro voedselovergevoeligheid , darmflora (microbioom), ontstekingsparameters darm, hormoononderzoeken speeksel en nog vele, vele meer.

 

Pro Health Medical heeft cliënten niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. De testen zijn dus ook aan te vragen als u niet in Nederland woonachtig bent.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons laboratorium!

Pro Health Medical is onderdeel van Laboratorium Pro Health B.V. en staat geregistreerd bij het AGB onder nummer: 50500009 en is ISO 9001 geaccrediteerd.