Pro Health B.V. is in 1988 opgericht en heeft altijd gehandeld in voedingssupplementen. Het bedrijf is de officiële leverancier van Sun Chlorella producten en heeft de productlijnen in het assortiment sinds 1989. Sinds 2014 is Pro Health B.V. veranderd in de handelsnaam Ogystal en zijn de producten via de webshop te bestellen.

Sun Chlorella

De ”Sun Chlorella Corporation” werd opgericht in 1969 in Japan door Hideo Nakayama. De heer Nakayama was ernstig ziek door diverse gezondheidskwalen, waardoor de artsen hem geen hoge levensverwachting gaven. Door een advies van een vriend is hij toen Chlorella gaan gebruiken. Dit zorgde ervoor dat na enkele maanden zijn gezondheid aanzienlijk verbeterde. Dit werd zijn levenswerk en hij heeft zijn leven gewijd aan onderzoek naar en de promotie van Sun Chlorella tot aan zijn dood. Hij werd 84 jaar oud.

Sun Chlorella heeft als doel om mensen die gezondheid zoeken te voorzien van waardevolle voedingssupplementen. De productlijn van Sun Chlorella is zeer uniek en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt.

Ogystal/Pro Health b.v. is de officiële distributeur van Sun Chlorella producten. Wenst u als behandelaar, apotheek of groothandel samen te werken met de producten? Vraag dan een gratis samples aan via onderstaand button.

Webshop voor voedingssupplementen

Particulieren:

Sinds 2014 is de nieuwe webshop van Pro Health B.V. geopend. Particulieren kunnen hier snel en eenvoudig de beste voedingssupplementen bestellen. Klik hier om naar de webshop van Ogystal.

 

Zakelijk:

Behandelaars, apotheken en groothandels hebben de mogelijkheid om samen te werken met de producten van Ogystal. Klik hier om naar de pagina van Professionals te gaan.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search