Pro Health Medical

Pro Health Medical is de medische tak van de organisatie.

Naast de routine beschikt het laboratorium over de nieuwste laboratoriumdiagnostiek en diverse testen die uniek zijn in de Nederlandse markt. Meest innovatief is de methode om vóór, gedurende en na tumor behandeling een onderzoek uit te voeren. Én zelfs de behandeling te controleren op effectiviteit. Kijk op Circulating Epithelial Tumor Cells (CETC’s).

Nieuw zijn onze multiplex analyses waarbij in één onderzoek tot meer dan 15 parameters getest kunnen worden. Liquoranalyse en Sepsis onderzoek direct of na kweek binnen één werkdag getest (CE).

Nog een noviteit is beschikbaar, namelijk de gepersonaliseerde genomische service. Genetische informatie over ziekte en gezondheid. Het farmaceutisch genomisch pakket past in het kader van de werkzaamheid medicamenten bij tumor behandeling.

Een kort overzicht van de test mogelijkheden ziet u hieronder.

Wij hebben uitgebreide mogelijkheden voor bloed, urine en faeces onderzoek. Pro Health medical is gespecialiseerd in Lyme/Borrelia onderzoek met co-infecties en voedselovergevoeligheid (ook aangeduid als allergie type 3).