17 februari: Gratis Medische lezing, Weert, Controle onderzoek na behandeling Tumor cellen

Lezing: Controle onderzoek van circulerende tumorcellen

1/3 van alle Nederlanders heeft of komt via de partner rechtstreeks met kanker in aanraking. Het is niet verwonderlijk dat er op de term kanker of tumor een emotionele beladenheid ligt. Toch moeten we onder ogen zien dat elke dag in ons lichaam een of meerdere cellen aanwezig zijn die liever een eigcirculating-tumor-cells-pro-healthen richting op gaan. Echter, ons zeer ingenieus immuunsysteem heeft de mogelijkheid deze te herkennen en te vernietigen. Maar, wanneer je kanker hebt gehad en “schoon” verklaard bent, hoe zit het dan? En, wat kun je doen? Is er nog iets te meten?   Om op de laatste vraag te antwoorden:: “Ja, er is te meten”. De voordracht die gehouden wordt in het Kwintet Boshoven gaat in op die laatste vragen. We zullen u laten zien wat de nieuwste testmogelijkheden zijn. Pro Health Medical heeft in samenwerking met een internationaal werkend laboratorium in Duitsland een van de meest revolutionaire testmethodieken in huis weten te halen namelijk het meten van Circulating Tumor Cells. Maar er is meer. Wat kan gedaan worden om het immuunsysteem te versterken?
Laboratorium Pro Health Medical heeft groot netwerk van laboratoria over de wereld. Graag delen we met u de laatste visies over kanker onderzoek en behandeling.

WANNEER: WOENSDAG 17 FEBRUARI 2016 om 19:30 uur

lezing-ziekte-van-lyme

Dhr. T.M.M. Scheepers. CEO Laboratorium Pro Health Medical

WAAR: ‘t KWINTET te BOSHOVEN, Boshoverweg 57, 6002 AM Weert

SPREKER: Dhr. T.M.M. Scheepers, algemeen directeur Pro Health Medical. Bekend van diverse lezingen over de ziekte van Lyme, voedselallergie en voedselintolerantie.

Entree: GRATIS (meld u van tevoren aan)

Meld u aan d.m.v. onderstaand formulier of neem contact op met onze organisatie (0495-545 000)

Aanmeldformulier:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]