LEZING 16 MEI: Mogelijke gevaren van GMO-voeding & productpresentatie supplementen

Op woensdagavond 16 mei organiseert Ogystal/Pro-Health B.V. een gratis lezing over de mogelijke gevaren van GMO + een productpresentatie van GMO-vrije voedingssupplementen.

GMO staat voor Genetisch Modified Organisme, ofwel het genetische modificeren van bijvoorbeeld graan of mais. Een voorbeeld hiervan is het modificeren van planten om deze te beschermen tegen insecten. Maar wat voor gevolgen heeft dit mogelijk voor onze gezondheid?

Tijdens de lezing zal worden ingegaan op diverse resultaten van kleine studies die gedaan zijn m.b.t. GMO voedsel en GMO-vrij voedsel.

Aan het eind van deze lezing zal er een productpresentatie worden gehouden over GMO-vrij voedingssupplementen.

Datum: 16 mei

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: NOVA Health & Medical Centre, Pannenweg 313, 6031 RK Nederweert.

Entree: Gratis. Gelieve van te voren aan te melden via info@prohealth.nl onder vermelding van naam en aantal personen i.v.m. aantal zitplaatsen.

Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf aan te melden voor deze lezing i.v.m. het aantal zitplaatsen. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

 

    Welke lezing?*
    Maandag 25 februari: Burn-out

    De privacyverklaring kunt u hier vinden

    Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

    *verplichte velden