ImuPro & Vruchtbaarheid

ImuPro kan uw helpen voor een verbeterende kans op zwangerschap

Onvruchtbaarheid raakt een groeiend aantal koppels. Onze moderne leefstijl, gekarakteriseerd door gehaast leven, stress en een verkeerd voedingspatroon leidt to een verlaging in vruchtbaarheid bij een aantal vrouwen en mannen.

Gezonde mensen maken gezonde baby’s

Door erachter te komen wat uw voedselovergevoeligheden zijn, kan u uw vruchtbaarheid optimaliseren en het risico van een miskraam te minimaliseren. IgG voedingsmiddelen te identificeren met ImuPro testen kan een krachtig handvat zijn om chronische ontstekingen te verminderen en vruchtbaarheid te bevorderen.

IgG-voedingsreacties hebben invloed op mannelijke vruchtbaarheid

Voeding kan de spermaproductie en vorm (of morfologie) beïnvloeden. Het is belangrijk om de mannelijke en vrouwelijke lichamen te steunen met de juiste voeding bij het voorbereiden op een zwangerschap.

Zaadproductie en beweegbaarheid kan worden beïnvloed door wat men eet: een gebalanceerd dieet met voldoende vitaminen, mineralen en vetzuren is zeer belangrijk. Sperma draagt de helft van het DNA om een vrouwelijk ei te bevruchten. Gezond sperma speelt een cruciale rol bij de verwekking evenals bij risico op een miskraam.

Hoe uw dieet u kan helpen

Uw voedingspatroon kan u helpen uw kans om zwanger te worden te verbeteren.

ImuPro is een bloedtest die het niveau van voedingsspecifieke antilichamen detecteert. In combinatie met het voedingsconcept gebaseerd op uw individuele testresultaten, kan ImuPro uw helpen om uw dieet te veranderen en uw vruchtbaarheid te vergroten. Door het elimineren van voeding die u problemen bezorgt, kan uw lichaam herstellen en zal het makkelijker zijn om te verwekken.

Symptomen van voedselovergevoeligheid

  • Vruchtbaarheidsproblemen
  • Menstruatiecyclusproblemen/onvruchtbaarheid
  • Buikpijn
  • Diarree
  • Constipatie
  • Huiduitslag en eczeem
  • Hoofdpijn
  • Spier- of gewrichtspijn

Uw ImuPro mogelijkheden:

ImuPro Screen+: biedt een individuele analyse van de 44 meest voorkomende voedingsmiddelen, zoals melkproducten, granen en kippenei. U ontvangt een begrijpelijk rapport, waarmee u in één oogopslag duidelijk uw resultaten kunt inzien. Aanbevelingen voor een voedingspatroon zijn niet inbegrepen.

ImuPro Basic: test 90 individuele voedingsmiddelen. Naast een begrijpelijk rapport, krijgt u persoonlijke voedingsrichtlijnen met individuele aanbevelingen voor uw 4-daagse rotatiepatroon.

ImuPro Complete: test 270 voedingsmiddelen en additieven (inclusief de 90 voedingsmiddelen uit de ImuPro Basic). Uw voedingspatroon kan zeer selectief aangepast worden op de resultaten. Dit betekent dat er een variatie van alternatieven beschikbaar is voor uw 4-daagse rotatieplan.

Met ImuPro Complete ontvangt u een begrijpelijk rapport waarmee u in één oogopslag duidelijk uw resultaten kunt inzien. Tevens ontvangt u persoonlijke voedingsrichtlijnen die u ondersteunen in de verandering van uw voedingspatroon. Uw rapport bevat ook individuele aanbevelingen voor uw 4-daagse rotatieplan.

Voor meer informatie kunt u op deze pagina terecht: https://imupro4babywish.com/

Wilt u de test aanvragen dan kunt u deze aanvragen via een behandelaar en de prikset bestellen via deze link.

Heeft u geen behandelaar bestel dan de prikset via de webshop van Ogystal