imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Screening

Screening test op voedselovergevoeligheid

De ImuPro Screening is een snelle, kleine check op een voedselovergevoeligheid test oftewel voedselintolerantie test * van 22 IgG voedingsmiddelen. Het is een eenvoudige en goedkope manier om erachter te komen of u een IgG voedselallergie heeft. De screening is een puur diagnostisch onderzoek en bevat geen voedingsaanbevelingen.

Voordelen voedselintolerantie test *

De ImuPro Screening voedselovergevoeligheid test heeft diverse voordelen:

 • Betrouwbare diagnostische test
 • Een kleine test voor een kleine prijs
 • Een goed overzicht in de 7 hoofdgroepen

Pro Health Medical is officiële partner van ImuPro partner voor de landen: Nederland en België! 

Wat is een voedselovergevoeligheid?

Naar schatting heeft 40% van de bevolking een voedselallergie type III, ofwel een voedselintolerantie *. Kenmerkend voor deze soort van voedselallergie is de langzame aanvang van de symptomen, waardoor de oorzaak moeilijk te achterhalen is. Een voedselallergie type III kan tussen de 8 en 72 uur na consumptie van voedsel optreden.

Hoe kan een vertraagde voedselintolerantie klachten geven?

De darmwand kan worden beschadigd en kan lekken als gevolg van stress, infecties of medicijnen. Zo kan grote hoeveelheden onverteerd voedsel in de bloedbaan terecht komen. Het immuunsvoedselallergie-test-pro-health-medicalsysteem denkt dat dit (ten onrechte) schadelijke stoffen zijn en produceert specifieke antilichamen (IgG antistoffen). Dit kan leiden tot de vorming van immuuncomplexen die zich vervolgens vestigen in een deel van het lichaam, waar het de reacties veroorzaakt.

Met de ImuPro voedselintolerantie test kunt u ontdekken of er sprake is van een vertraagde voedselallergie. Wilt u meer informatie neem contact met ons op.

* “Voedselintolerantie” is een veelgebruikte algemene uitdrukking voor elke (meestal vertraagde) reacties op voedingsmiddelen. Belangrijk: het is belangrijk te weten dat een “voedselintolerantie” eigenlijk een gedefinieerde medische term is als een niet-immunologisch geïnduceerde reactiviteit tegen voedsel.

Voedselintolerantie test bestellen 

Wilt u de voedselallergie test bestellen? Vul dan onderstaand formulier in om de testkit aan te vragen. De testkit wordt u dan binnen 2 werkdagen toegestuurd. Na afname kunt u het materiaal per post terugsturen naar ons Nederlands of Belgisch  postadres.

Onderzoekskosten ImuPro Screen: €48,40 +  medisch verwerkingskosten. Prijzen zijn excl. 21% BTW. Indien aangevraagd via een arts/dietist dan zijn de onderzoeken vrijgesteld van BTW.

Vraag direct een ImuPro test aan

Vul onderstaand formulier in om de voedselintolerantie test* aan te vragen. U krijgt dan de benodigde materialen toegestuurd. Nadat u het bloed heeft laten prikken kunt u dit met de medische envelop terugsturen per post. Na ongeveer 2-3 weken krijgt u de resultaten.

De ImuPro Vegetarische voedselintolerantie test kost €172,00. Dit is excl.  medisch verwerkingskosten en 21% BTW. Indien aangevraagd via een arts of diëtist zijn de onderzoeken vrijgesteld van BTW.

  Volledige naam*

  Uw e-mail*

  Welk materiaal*
  Capillaire set/vingerprik (te gebruiken voor elke ImuPro test)Intraveneus prik (voor bij een prikpoli)

  Wordt dit onderzoek via een behandelaar aangevraagd?*

  Het wordt geprefereerd om dit onderzoek via een behandelaar aan te vragen.

  JaNee

  Straat*

  Huisnummer + toevoeging*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Land*

  Overige opmerkingen

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

  *Verplichte velden

  Meer informatie over voedselintolerantietesten?