imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Screening

Screening test op voedselovergevoeligheid

De ImuPro Screening is een snelle, kleine check op een voedselovergevoeligheid test oftewel voedselintolerantie test * van 22 IgG voedingsmiddelen. Het is een eenvoudige en goedkope manier om erachter te komen of u een IgG voedselallergie heeft. De screening is een puur diagnostisch onderzoek en bevat geen voedingsaanbevelingen.

Voordelen voedselintolerantie test *

De ImuPro Screening voedselovergevoeligheid test heeft diverse voordelen:

  • Betrouwbare diagnostische test
  • Een kleine test voor een kleine prijs
  • Een goed overzicht in de 7 hoofdgroepen

Pro Health Medical is officiële partner van ImuPro partner voor de landen: Nederland en België! 

Wat is een voedselovergevoeligheid?

Naar schatting heeft 40% van de bevolking een voedselallergie type III, ofwel een voedselintolerantie *. Kenmerkend voor deze soort van voedselallergie is de langzame aanvang van de symptomen, waardoor de oorzaak moeilijk te achterhalen is. Een voedselallergie type III kan tussen de 8 en 72 uur na consumptie van voedsel optreden.

Hoe kan een vertraagde voedselintolerantie klachten geven?

De darmwand kan worden beschadigd en kan lekken als gevolg van stress, infecties of medicijnen. Zo kan grote hoeveelheden onverteerd voedsel in de bloedbaan terecht komen. Het immuunsvoedselallergie-test-pro-health-medicalsysteem denkt dat dit (ten onrechte) schadelijke stoffen zijn en produceert specifieke antilichamen (IgG antistoffen). Dit kan leiden tot de vorming van immuuncomplexen die zich vervolgens vestigen in een deel van het lichaam, waar het de reacties veroorzaakt.

Met de ImuPro voedselintolerantie test kunt u ontdekken of er sprake is van een vertraagde voedselallergie. Wilt u meer informatie neem contact met ons op.

* “Voedselintolerantie” is een veelgebruikte algemene uitdrukking voor elke (meestal vertraagde) reacties op voedingsmiddelen. Belangrijk: het is belangrijk te weten dat een “voedselintolerantie” eigenlijk een gedefinieerde medische term is als een niet-immunologisch geïnduceerde reactiviteit tegen voedsel.

Als behandelaar een imupro screen aanvragen?

klik dan op de onderstaande knop om snel een gemakkelijk een setje aan te vragen!

Voedselintolerantie test bestellen via een behandelaar

Wilt u de voedselallergie test bestellen? Vul dan onderstaand formulier in om de testkit aan te vragen. De testkit wordt u dan binnen 2 werkdagen toegestuurd. Na afname kunt u het materiaal per post terugsturen naar ons Nederlands of Belgisch  postadres.

Onderzoekskosten ImuPro Screen: €48,40 +  medisch verwerkingskosten. Prijzen zijn excl. 21% BTW. Indien aangevraagd via een arts/dietist dan zijn de onderzoeken vrijgesteld van BTW.

U kunt kiezen voor de vingerprik of via een intraveneus prik. De vingerprik is enkel te gebruiken bij de ImuPro Screen en ImuPro Screen+. Een intraveneus prik dient te worden afgenomen bij een prikpoli.

Volledige naam*

Uw e-mail*

Welk materiaal*
Vingerprik (enkel voor de Screen en Screen+)Intraveneus prik (voor bij een prikpoli)

Wordt dit onderzoek via een behandelaar aangevraagd?*

Het wordt geprefereerd om dit onderzoek via een behandelaar aan te vragen.

JaNee

Straat*

Huisnummer + toevoeging*

Postcode*

Woonplaats*

Land*

Overige opmerkingen

De privacyverklaring kunt u hier vinden

Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

*Verplichte velden

Voedselintolerantie test bestellen als particulier

Liever een vingerprik bestellen via de webshop? Als particulier kunt u eenvoudig de ImuPro bloedafname set ook bestellen via de webshop van Ogystal.

Klik op onderstaande button om de ImuPro Screen vingerprikset te bestellen via de webshop van Ogystal.

Meer informatie over voedselintolerantietesten?