imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Screen+ voedingsintolerantie test *

Screening test op 44 voedingsmiddelen

De ImuPro Screen+ is een betrouwbare voedingsintolerantie test *van 44 voedingsmiddelen. U ontvangt een individueel rapport van 44 voedingsmiddelen. Voedingsaanbevelingen zijn niet inbegrepen. Op zoek naar een meer uitgebreid onderzoek met aanbevelingen? Dan zijn de ImuPro Basic (90 voedingsmiddelen) en de ImuPro Complete (270 voedingsmiddelen) de mogelijkheden.

Let op: Een upgrade naar de ImuPro Basic of ImuPro Complete vanuit de ImuPro Screen+ is niet mogelijk! 

De voedingsadviezen uit de resultaten dienen ten alle tijden met een diëtist besproken te worden, zodat de behandelaar een uitgebalanceerd voedingspatroon kan samenstellen.

Voordelen ImuPro Screening

De ImuPro Screen+ voedingsintolerantie test * heeft diverse voordelen:

  • Betrouwbare diagnostische test
  • Een kleine test voor een kleine prijs
  • Een individuele analyse van 44 voedingsmiddelen

U ontvangt een begrijpelijk rapport met accurate resultaten.

Pro Health Medical is officiële partner van ImuPro partner voor de landen: Nederland en België! 

Wat is een voedselovergevoeligheid?

Een voedselintolerantie/-overgevoeligheid wordt ook wel een vertraagde voedselallergie genoemd. Dit komt omdat de klachten pas na enkele uren of dagen optreden. Het is dus zo erg lastig om de ”trigger” voedingsmiddel te vinden. Vaak heeft men (langdurige) klachten die dan  gewoon niet weg gaan, dan kan een voedselintolerantie onderzoek, ImuPro, helpen.

Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert het voedingsintolerantie onderzoek de IgG-antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Dit biedt u een gepersonaliseerde voedingsprofiel.

ImuPro is gebaseerd op 3 principes:

  • Vermijden van voedingsmiddelen met een positieve reactie
  • Roteer met de voedingsmiddelen van uw nieuwe eetpatroon
  • Herintroductie van de vermeden voedingsmiddelen in uw eetpatroon

De ImuPro Screen+ is een uitstekende test op 44 meest voorkomende voedingsmiddelen.

Hoe kan een vertraagde voedselintolerantie klachten geven?

De darmwand kan worden beschadigd en kan lekken als gevolg van stress, infecties of medicijnen. Zo kan grote hoeveelheden onverteerd voedsel in de bloedbaan terecht komen. Het immuunsvoedselallergie-test-pro-health-medicalsysteem denkt dat dit (ten onrechte) schadelijke stoffen zijn en produceert specifieke antilichamen (IgG antistoffen). Dit kan leiden tot de vorming van immuuncomplexen die zich vervolgens vestigen in een deel van het lichaam, waar het de reacties veroorzaakt.

 

Met een ImuPro voedselintolerantie onderzoek * kunt u ontdekken of er sprake is van een vertraagde voedselallergie.

* “Voedselintolerantie” is een veelgebruikte algemene uitdrukking voor elke (meestal vertraagde) reacties op voedingsmiddelen. Belangrijk: het is belangrijk te weten dat een “voedselintolerantie” eigenlijk een gedefinieerde medische term is als een niet-immunologisch geïnduceerde reactiviteit tegen voedsel.

Prikset aanvragen voor de ImuPro Screen+

Wilt u de voedselallergie test bestellen? Klik dan op onderstaande button. De testkit wordt u dan binnen 2 werkdagen toegestuurd. Na afname kunt u het materiaal per post terugsturen naar ons Nederlands of Belgisch  postadres.

Bespreek de ImuPro testresultaten ten alle tijden met een behandelaar voor een uitgebalanceerd voedingspatroon!

Meer informatie over voedselintolerantietesten?