imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

Direct een ImuPro test aanvragen?

Wilt u de voedselallergie test bestellen? Klik dan op onderstaande button om de testkit aan te vragen. De testkit wordt u dan binnen 2 werkdagen toegestuurd. Na afname kunt u het materiaal per post terugsturen naar ons Nederlands of Belgisch postadres.

Patiënt ervaringen ImuPro

Onderstaand kunt u enkele ervaringen lezen van patiënten die gebruik hebben gemaakt van de ImuPro voedselovergevoeligheid test bij ProHealth Medical.

Astrid uit Dordrecht – juni 2015

”U heeft onlangs voor mij de ImuPro100 test gedaan. Ik wil u graag bedanken voor het zeer uitgebreide en duidelijke rapport. Voor mij is dit goud waard; ik ben er heel erg blij mee! Uit het rapport blijkt dat ik overgevoelig ben voor oa koemelk, en na wat te zijn terug gaan graven in het verleden denk ik nu dat dit al mijn hele leven speelt (ik was een huilbaby, had veel darmkrampjes en ontwikkelde al op jonge leeftijd de huidaandoening psoriasis). 15 jaar lang heb ik rondgelopen met onverklaarbare lichamelijke klachten die alsmaar extremer werden. Zo extreem dat ik sinds vorig jaar niet goed meer kan functioneren op werk-en sociaal gebied (dit ook nog vanwege een schimmelinfectie in de darmen). Als leek realiseer je je gewoon niet hoe belangrijk voeding is, en daarom zoek je het gewoon niet snel in die hoek. Nu kan ik eindelijk alles plaatsen en beginnen aan mijn herstel!”

Anoniem – november 2010

”Mijn zoon en dochter hebben beide de diagnose ADHD. Omdat we Ritalin niet zagen zitten, hebben we andere wegen gezocht, o.m. het uitzoeken of er sprake was van voedselovergevoeligheden. Dat bleek inderdaad het geval te zijn.
Aanpassing van het dieet van mijn dochter heeft een enorm positief effect gehad. Ze werkt nu goed op school, de moeite met lezen en schrijven lijkt verdwenen. De boze buien zijn grotendeels weg. Geen problemen meer met gewone dagelijkse dingen. Niet meer over ieder detail strijd. We kunnen veel beter met haar praten en wat we zeggen lijkt nu ook te landen. Kortom, een wereld van verschil!

Bij mijn zoon is het effect minder opvallend, maar wel degelijk aanwezig.
Hij vindt het moeilijker om zich aan het dieet te houden. Wel is hij nu aan het werk gegaan op school en wil hij zich laten helpen. Hij is minder vergeetachtig en sneller geneigd om te luisteren.

Ik vond het leuk om jullie te laten weten wat een gigantische verbeteringen er kunnen optreden door de test die jullie doen. Ik hoop dat er in de toekomst hier echt veel meer aandacht voor komt, ook in het reguliere circuit. Aan mij zal het niet liggen, iedereen die het wil horen mag weten hoe goed dit uit kan pakken.”

Meer informatie over onze onderzoeken?