ImuPro en gewichtsverlies

A.s. zaterdag 18 mei 2019 wordt in Europa aandacht en erkenning gevraagd voor obesitas.  In heel Europa wordt dan stil gestaan bij deze chronische ziekte. Obesitas komt in Nederland en België steeds vaker voor, maar wist u dat ImuPro een mogelijke oplossing kan zijn?

Ontstekingsprocessen die obesitas bevorderen, kunnen worden versterkt door een vertraagde voedselallergie/voedselovergevoeligheid

Ontsteking is een van de grootste oorzaken van gewichtstoename. Chronische laaggradige ontstekingen kunnen uw insulinereceptoren blokkeren, waardoor er een insuline resistentie ontstaat.  Dit betekent dat uw cellen geleidelijk aan het suiker in uw bloed niet kunnen gebruiken.

Dit zult u niet allen merken aan uw energieniveau, maar de suikers zullen worden omgezet naar vet en opgeslagen als vetweefsel.

Aan de andere kant zorgt een constant hoog insulinegehalte ervoor dat uw metabolisme het lichaamsvet niet kan gebruiken als energiebron.

Wat zijn de benodigde stappen om ontstekingen te verminderen?

Allereerst moet uw uw voedingsreacties (trigger foods) identificeren. De ImuPro bloed test meet hoge waarden van IgG-antistoffen tegen voedingsmiddelen in het bloed, om zo de specifieke voedingsmiddelen te vinden waar u mogelijk op reageert en die een ontstekingsreactie veroorzaken.

Door het vermijden van deze voedingsreacties kan het vermetabolisme en metabolische processen weer normaal worden, waardoor het makkelijker wordt om gewicht te verliezen.

Door vast te houden aan uw gepersonaliseerde voedingsaanpassingen op basis van het ImuPro resultaat is uw gewenst gewicht binnen handbereik!

 

Vraag de ImuPro test aan via uw behandelaar of klik hier om een prikset aan te vragen!

 

Klinische studie: Juvenile  Obesity

Tijdens een studie van 30 kinderen met overgewicht en 30 kinderen met normaal gewicht werd onderzocht of een IgG-geleid dieet ontstekingen kan verminderen en helpen aan gewichtsverlies en stabilisatie van het glucose metabolisme.

Klik hier om naar deze studie te gaan.

Klik hier voor alle studies over gewicht en IgG-voedselallergie.