imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Complete als particulier bestellen?

Vraag een bloedafname set aan via de webshop van Ogystal. U ontvangt een prikset en instructies voor het maken van een bloedafname afspraak in uw buurt. Bestel de prikset door op onderstaande button te klikken.

ImuPro en gewichtsverlies

A.s. zaterdag 18 mei 2019 wordt in Europa aandacht en erkenning gevraagd voor obesitas.  In heel Europa wordt dan stil gestaan bij deze chronische ziekte. Obesitas komt in Nederland en België [...]

page 1 of 2

ImuPro Complete voedselovergevoeligheid test

De meest complete voedselintolerantie test

Wanneer u lijdt aan een aandoening die gewoon niet weg zal gaan, kan de oorzaak van een vertraagde voedselallergie zijn. Vertraagde voedselallergie blijven vaak onopgemerkt omdat de symptomen pas na enkel uren of zelfs dagen optreden. Daardoor zijn voedselreacties vaak moeilijk op te sporen. De ImuPro Complete voedselintolerantie test kan u wellicht helpen.

Met het testen van ImuPro, kunt u ontdekken of een vertraagde voedselallergie, ook wel voedselintolerantie test gnoemd, de oorzaak zou kunnen zijn van uw klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselallergietest de IgG antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Dit biedt u een gepersonaliseerde voedsel immuun profiel (ImuPro).

ImuPro is gebaseerd op 3 principes:

  • Vermijden van voedingsmiddelen met een positieve reactie.
  • Roteer met de voedingsmiddelen van uw nieuwe dieet.
  • Herinvoeren van de vermede voedingsmiddelen in uw dieet.

Waarom ImuPro Complete?

ImuPro Complete is de voedselintolerantieheid test op maar liefst 270 soorten voedselallergenen. In deze test worden naast de 90 allergenen van de ImuPro Basic ook de alternatieve voedingsallergenen. Ook worden hier regio-specifieke voedingsmiddelen getest verder een groot aantal specerijen en kruiden, thee, koffie en wijn. Maar ook verdikkingsmiddelen en conserveringsmiddelen worden onderzocht.

ImuPro Complete is een betrouwbare voedselallergie IgG test en biedt u de volgende voordelen:

  • Betrouwbare diagnostische test
  • Een uitgebreid rapport met gedetailleerde voeding waarbij de verhoogde IgG antistoffen zijn aangetoond
  • Gepersonaliseerde voedingsgids
  • Gepersonaliseerde aanbevelingen voor uw 4-daagse rotatieplan
  • Praktische tips voor het dagelijks leven

De voedingsadviezen uit de resultaten dienen ten alle tijden met een diëtist besproken te worden, zodat de behandelaar een uitgebalanceerd voedingspatroon kan samenstellen.

 

Bekijk de lijst van voedselallergenen die getest worden.


ImuPro test aanvragen

Klik op onderstaande button om de ImuPro test aan te vragen.

Meer informatie over ImuPro?