imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Complete voedselovergevoeligheid test

Vanaf 1 januari 2017 heet de ImuPro 300, de ImuPro Complete

De meest complete voedselallergie test

Wanneer u lijdt aan een aandoening die gewoon niet weg zal gaan, kan de oorzaak van een vertraagde voedselallergie zijn. Vertraagde voedselallergie blijven vaak onopgemerkt omdat de symptomen pas na enkel uren of zelfs dagen optreden. Daardoor zijn voedselreacties vaak moeilijk op te sporen. De ImuPro 300 voedselallergie test kan u wellicht helpen.

Met het testen van ImuPro, kunt u ontdekken of een vertraagde voedselallergie de oorzaak zou kunnen zijn van uw klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselallergietest de IgG antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Dit biedt u een gepersonaliseerde voedsel immuun profiel (ImuPro).

ImuPro is gebaseerd op 3 principes:

  • Vermijden van voedingsmiddelen met een positieve reactie.
  • Roteer met de voedingsmiddelen van uw nieuwe dieet.
  • Herinvoeren van de vermede voedingsmiddelen in uw dieet.

ImuPro Complete is de voedselovergevoeligheid test op maar liefst 270 soorten voedselallergenen. In deze test worden naast de 90 allergenen van de ImuPro Basic ook de alternatieve voedingsallergenen. Ook worden hier regio-specifieke voedingsmiddelen getest verder een groot aantal specerijen en kruiden, thee, koffie en wijn. Maar ook verdikkingsmiddelen en conserveringsmiddelen worden onderzocht.

U ontvangt van ons een:

  • een uitgebreid rapport met gedetailleerde voeding waarbij de verhoogde IgG antistoffen zijn aangetoond.
  • Een rapport met reactiesterkte op voedselallergenen.
  • Een voedingsrotatie plan
  • Een persoonlijk samengesteld receptenbestand, gebaseerd op de voedselallergenen.

Met dit rapport kun u samen met uw behandelaar een dieetpatroon vaststellen.

Bekijk de lijst van voedselallergenen die getest worden.

Vraag direct een ImuPro Complete test aan via een behandelaar

De ImuPro Complete test kost €419,00. Dit is excl. €15,65 medisch verwerkingskosten en 21% BTW. Indien aangevraagd via een arts of diëtist zijn de onderzoeken vrijgesteld van BTW. U kunt onderstaand bestelformulier gebruiken als u de ImuPro via een behandelaar aanvraagt. Wenst u de ImuPo test als particulier te bestellen? Klik dan hier om naar de webshop te gaan.

ImuPro Complete als particulier bestellen?

Vraag een bloedafname set aan via de webshop van Ogystal. U ontvangt een prikset en instructies voor het maken van een bloedafname afspraak in uw buurt. Bestel de prikset door op onderstaande button te klikken.

Meer informatie over ImuPro?

Start typing and press Enter to search