imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Basic

Vanaf 1 januari 2017 heet de ImuPro 100, ImuPro Basic

Voedselintoleratie

Heeft u klachten of symptomen die gewoon niet weg gaan? Dan kan mogelijk een voedselovergevoeligheid, ook wel bekend als een voedselintolerantie, de oorzaak zijn. Dit wordt ook wel een vertraagde voedselallergie genoemd. Een voedselintolerantie blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen. Hiervoor is nu een oplossing: Een voedselintolerantie test.ImuPro-voedselintolerantie-test

Met het testen van ImuPro, kunt u ontdekken of een overgevoeligheid op voeding, de oorzaak zou kunnen zijn van uw klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselallergie test de IgG-antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Dit biedt u een gepersonaliseerde voedingsprofiel.

ImuPro is gebaseerd op 3 principes:

 1. Vermijden van voedingsmiddelen met een positieve reactie
 2. Roteer met de voedingsmiddelen van uw nieuwe eetpatroon
 3. Herintroductie van de vermeden voedingsmiddelen in uw eetpatroon

Wat is de ImuPro Basic (ImuPro 100) voedselallergie test?

ImuPro Basic is een zeer betrouwbare voedselintolerantie test. Een voedselovergevoeligheid staat ook wel bekend als een voedselintolerantie. In deze test worden 90 voedingsmiddelen getest.

Meer weten en zien hoe een uitslag er uit komt te zien? Klik dan hier voor een voorbeeld, en zien de lijst van voedingsmiddelen.

Wat ontvangt u van ons?

 • een boek met gedetailleerde voeding waarbij de verhoogde IgG-antistoffen zijn aangetoond.
 • Een rapport met reactiesterkte op voedselallergenen.

Met dit rapport kun u samen met uw behandelaar een dieetpatroon vaststellen, uw bouwstenen voor een gezonder leven.

Uitgebreide reacties op voeding testen:

Naast de basis test, ImuPro Basic, kunt u bij ons laboratorium ook terecht voor de uitgebreidere testen.  De ImuPro pakketten bestaan uit:

 • ImuPro Basic: 90 voedingsmiddelen IgG
 • ImuPro Complete: 270 voedingsmiddelen IgG + recepten

Het laboratorium bewaart uw materiaal voor 3 maanden, als u graag meer voedingsallergenen wilt testen kunt u kiezen voor een upgrade naar de de ImuPro Complete. U betaalt in dat geval alleen het verschil tussen de twee testen. Dit is enkel mogelijk indien er gekozen is voor een armprik!

* “Voedselintolerantie” is een veelgebruikte algemene uitdrukking voor elke (meestal vertraagde) reacties op voedingsmiddelen. Belangrijk: het is belangrijk te weten dat een “voedselintolerantie” eigenlijk een gedefinieerde medische term is als een niet-immunologisch geïnduceerde reactiviteit tegen voedsel.


Voedselintolerantie test aanvragen via een behandelaar

Vul onderstaand formulier in om een prikset aan te vragen. U krijgt dan de benodigde materialen toegestuurd. Nadat u het bloed heeft laten prikken kunt u dit met de medische envelop terugsturen per post. Na ongeveer 2-3 weken krijgt u de resultaten.

De ImuPro Basic test kost €172,00. Dit is excl. €15,65 medisch verwerkingskosten en 21% BTW. Indien aangevraagd via een arts of diëtist zijn de onderzoeken vrijgesteld van BTW.

  Volledige naam*

  Uw e-mail*

  Welk materiaal*
  Capillaire set/vingerprik (te gebruiken voor elke ImuPro test)Intraveneus prik (voor bij een prikpoli)

  Wordt dit onderzoek via een behandelaar aangevraagd?*

  Het wordt geprefereerd om dit onderzoek via een behandelaar aan te vragen.

  JaNee

  Straat*

  Huisnummer + toevoeging*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Land*

  Overige opmerkingen

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

  *Verplichte velden

  Meer informatie over voedselintolerantietesten?