imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Basic

Vanaf 1 januari 2017 heet de ImuPro 100, ImuPro Basic

Voedselintoleratie

Heeft u klachten of symptomen die gewoon niet weg gaan? Dan kan mogelijk een voedselovergevoeligheid, ook wel bekend als een voedselintolerantie, de oorzaak zijn. Dit wordt ook wel een vertraagde voedselallergie genoemd. Een voedselovergevoeligheid blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen. Hiervoor is nu een oplossing: De ImuPro test.ImuPro-voedselintolerantie-test

Met het testen van ImuPro, kunt u ontdekken of een overgevoeligheid op voeding, de oorzaak zou kunnen zijn van uw klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselallergie test de IgG-antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Dit biedt u een gepersonaliseerde voedingsprofiel.

ImuPro is gebaseerd op 3 principes:

  1. Vermijden van voedingsmiddelen met een positieve reactie
  2. Roteer met de voedingsmiddelen van uw nieuwe eetpatroon
  3. Herintroductie van de vermeden voedingsmiddelen in uw eetpatroon

Wat is de ImuPro Basic (ImuPro 100) voedselallergie test?

ImuPro Basic is een zeer betrouwbare voedselintolerantie test. Een voedselovergevoeligheid staat ook wel bekend als een voedselintolerantie. In deze test worden 90 voedingsmiddelen getest.

Meer weten en zien hoe een uitslag er uit komt te zien? Klik dan hier voor een voorbeeld, en zien de lijst van voedingsmiddelen.

Wat ontvangt u van ons?

  • een boek met gedetailleerde voeding waarbij de verhoogde IgG-antistoffen zijn aangetoond.
  • Een rapport met reactiesterkte op voedselallergenen.

Met dit rapport kun u samen met uw behandelaar een dieetpatroon vaststellen, uw bouwstenen voor een gezonder leven.

Uitgebreide reacties op voeding testen:

Naast de basis test, ImuPro Basic, kunt u bij ons laboratorium ook terecht voor de uitgebreidere testen.  De ImuPro pakketten bestaan uit:

  • ImuPro Basic: 90 voedingsmiddelen IgG
  • ImuPro Complete: 270 voedingsmiddelen IgG

Het laboratorium bewaart uw materiaal voor 3 maanden, als u graag meer voedingsallergenen wilt testen kunt u kiezen voor een upgrade naar de de ImuPro Complete. U betaalt in dat geval alleen het verschil tussen de twee testen. Dit is enkel mogelijk indien er gekozen is voor een armprik!

De voedingsadviezen uit de resultaten dienen ten alle tijden met een diëtist besproken te worden, zodat de behandelaar een uitgebalanceerd voedingspatroon kan samenstellen.

* “Voedselintolerantie” is een veelgebruikte algemene uitdrukking voor elke (meestal vertraagde) reacties op voedingsmiddelen. Belangrijk: het is belangrijk te weten dat een “voedselintolerantie” eigenlijk een gedefinieerde medische term is als een niet-immunologisch geïnduceerde reactiviteit tegen voedsel.


ImuPro test aanvragen

Klik op onderstaande button om de ImuPro test aan te vragen.

Meer informatie over voedselintolerantietesten?