imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

ImuPro Basic

Vanaf 1 januari 2017 heet de ImuPro 100, ImuPro Basic

De basis voedselallergie IgG type III test

Heeft u klachten of symptomen die gewoon niet weg gaan? Dan kan mogelijk een voedselovergevoeligheid (ook wel bekend als een voedselintolerantie) de oorzaak zijn. Dit wordt ook wel een vertraagde voedselallergie genoemd. Een voedselintolerantie blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen. Een voedselovergevoeligheid test kan u hierbij helpen. : De ImuPro test.ImuPro-voedselintolerantie-test

Met het testen van ImuPro, kunt u ontdekken of een voedselovergevoeligheid heeft die de oorzaak zou kunnen zijn van uw klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselallergie test de IgG-antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Dit biedt u een gepersonaliseerde voedingsprofiel.

ImuPro is gebaseerd op 3 principes:

  • Vermijden van voedingsmiddelen met een positieve reactie
  • Roteer met de voedingsmiddelen van uw nieuwe eetpatroon
  • Herintroductie van de vermeden voedingsmiddelen in uw eetpatroon

Wat is de ImuPro Basic test?

ImuPro Basic is een zeer betrouwbare voedselovergevoeligheid test en zeer uniek. Ook benieuwd welke intoleranties op voeding u heeft? In deze test worden 90 voedingsmiddelen getest. Bekijk hier een voorbeeld en zie de lijst met voedingmiddelen.

Wat ontvangt u van ons?

  • een boek met gedetailleerde voeding waarbij de verhoogde IgG-antistoffen zijn aangetoond.
  • Een rapport met reactiesterkte op voedselallergenen.

Met dit rapport kun u samen met uw behandelaar een dieetpatroon vaststellen, uw bouwstenen voor een gezonder leven.

Uitgebreide voedselovergevoeligheid test

Naast de basis test, ImuPro Basic, kunt u bij ons laboratorium ook terecht voor de uitgebreidere testen.  De ImuPro pakketten bestaan uit:

  • ImuPro Basic (voorheen ImuPro 100): 90 voedingsmiddelen IgG
  • ImuPro Complete (voorheen ImuPro 300): 270 voedingsmiddelen IgG

Het laboratorium bewaart uw materiaal voor 3 maanden, als u graag meer voedingsallergenen wilt testen kunt u kiezen voor een upgrade naar de de ImuPro Complete. U betaalt in dat geval alleen het verschil tussen de twee testen. Dit is enkel mogelijk indien er gekozen is voor een armprik!


Vraag direct een ImuPro test aan

Vul onderstaand formulier in om de voedselintolerantie test aan te vragen. U krijgt dan de benodigde materialen toegestuurd. Nadat u het bloed heeft laten prikken kunt u dit met de medische envelop terugsturen per post. Na ongeveer 2-3 weken krijgt u de resultaten.

De ImuPro Basic test kost €172,00. Dit is excl. €15,65 medisch verwerkingskosten en 21% BTW. Indien aangevraagd via een arts of diëtist zijn de onderzoeken vrijgesteld van BTW.

Volledige naam*

Uw e-mail*

Welk materiaal*
Vingerprik (enkel voor de Screen en Screen+)Intraveneus prik (voor bij een prikpoli)

Wordt dit onderzoek via een behandelaar aangevraagd?*

Het wordt geprefereerd om dit onderzoek via een behandelaar aan te vragen.

JaNee

Straat*

Huisnummer + toevoeging*

Postcode*

Woonplaats*

Land*

Overige opmerkingen

De privacyverklaring kunt u hier vinden

Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

*Verplichte velden

Vingerprik set bestellen voor de ImuPro Basic als particulier

Liever een vingerprik bestellen? Als particulier kunt u eenvoudig de ImuPro bloedafname set bestellen via de webshop van Ogystal.

Klik op onderstaande button om de ImuPro Basic vingerprikset te bestellen via de webshop van Ogystal.

Meer informatie over voedselintolerantietesten?