Glyfosaat onderzoek

Steeds meer landen zetten zich in voor een verbod op glyfosaat. Het is de meest gebruikte bestrijdingsmiddel ter wereld en staat al enkele jaren ter discussie. Steeds meer studies en wetenschappers vinden dat het middel schadelijk is voor de gezondheid van mens en dier. Het bestrijdingsmiddel wordt veel gebruikt om gewassen onkruidvrij te maken. Het kan dus voorkomen dat men dit stofje binnenkrijgt door bijvoorbeeld voedingsmiddelen te nuttigen waarbij het middel is gebruikt ter bestrijding van onkruid. Daarom is het bestrijdingsmiddel steeds meer in het nieuws. Bij Pro Health Medical kunt u terecht voor een Glyfosaat test.

Gebruik van glyfosaat

Het is een bestrijdingsmiddel dat door voor boeren, maar ook door burgers wordt ingezet als onkruidbestrijdingsmiddel. Het middel wordt met name gebruikt in het product Roundup™. Doordat het wordt ingezet ter voorkoming en bestrijding van onkruid komen veel van de gewassen ook in aanraking met glyfosaat. Het is dus mogelijk dat men toch glyfosaat binnenkrijgt als het gewas hiermee is behandeld.

Benodigdheden voor onderzoek

Voor een onderzoek of men teveel glyfosaat heeft kan men lichaamsmateriaal insturen naar Pro Health Medical. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een Amerikaans laboratorium. Voor een glyfosaat test heeft het laboratorium 10 ml van de eerste ochtendurine nodig. Het wordt aangeraden om de monsters voor het eten en drinken af te nemen. Na de verzameling kan het materiaal met de speciale medische envelop worden teruggestuurd naar Pro Health Medical. Indien aangevraagd via een behandelaar krijgt de behandelaar de resultaten toegestuurd. Let op de resultaten zijn enkel in het Engels beschikbaar.

Glyfosaat test bestellen

Bij Pro Health Medical kunt u een onderzoek aanvragen. Ons advies is om dit via een behandelaar te laten verlopen, dit i.v.m. de interpretatie van het onderzoek. De test kost €194,50 (incl. 21% BTW, verwerkings- en verzendingskosten naar Amerika). Het resultaat ontvangt u via Pro Health Medical, let op het resultaat is enkel in het Engels beschikbaar. U kunt een onderzoek aanvragen via onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Naam onderzoek(verplicht)

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Land (verplicht)

  Overige opmerkingen:

  *Pro Health Medical adviseert om het onderzoek via een behandelaar te laten verlopen.

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *