Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar #2 ImuPro Advanced (Herhaling): Casus besprekingen, diverse resultaten en stoorfactoren

februari 21 @ 19:30 - 20:30

Gratis
Voedselallergie-test-ImuPro

Wegens het grote succes en vele aanmeldingen voor de webinar op 7 februari wordt de webinar nogmaals herhaald op 21 februari om 19:30! Aanmelden is gratis.

Tijdens de webinar zal Theodoor Scheepers u meer vertellen over wat voor soort resultaten er met de ImuPro kunnen worden behaald. Een ander onderwerp waar over gesproken zal wordenn is de verschillen tussen de diverse IgG-klassen, waaronder IgG-4 en waarom de IgG-4 niet relevant is om ontstekingsgemedieerde voedselintoleranties aan te tonen. Verder komen de de mogelijke kruisreacties aan de orde en hoe daarmee om te gaan.

 

Wat is een voedselintolerantie/overgevoeligheid?

De darmwand kan worden beschadigd en kan lekken als gevolg van stress, infecties of medicijnen. Zo kunnen voedingsdeeltjes in de bloedbaan terecht komen. Het immuunssysteem denkt dat dit (ten onrechte) schadelijke stoffen zijn en produceert specifieke antilichamen (IgG antistoffen). Dit kan leiden tot de vorming van immuuncomplexen die zich vervolgens afzetten in het lichaam. De afbraak van deze specifieke immuuncomplexen vertaalt zich vervolgens in laaggradige inflammatie. Doelgericht voedingsaanpassingen op basis van het ImuPro resultaat kan tot een significante verbetering van klachten leiden. Mis dit niet en schrijf u gratis in voor de webinar op 21 februari! Deze webinar is enkel te volgen voor behandelaars.

Datum: 21 februari 2019 Tijdstip: 19:30 – 20:30 Aanmelden: gratis (vol=vol)

Klik hier om u gratis aan te melden.

Gegevens

Datum:
februari 21
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://attendee.gotowebinar.com/register/5111525500076126988

Organisator

Pro Health Medical
Telefoon:
0495-545000
E-mail:
info@prohealth.nl
Website:
www.prohealth.nl
Voedselallergie-test-ImuPro