Educatie & Opleiding Pro Health Medical

Op deze pagina vindt u de nascholingsdagen en lezingen georganiseerd door Pro Health Medical.

Nascholingen:

23 maart 2018, 13:00 – 17:00 uur: VOEDSELINTOLERANTIE onderzoek & interpretatie.

Entree: Gratis (aanmelden verplicht)

Het grootste immuunsysteem van het lichaam bevindt zich in de darmen. Meer dan 80% van de immunologische afweerreacties vinden hun oorsprong in de darmen. De darmen zijn hierdoor een haast onoverwinnelijke barrière voor bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers en een barrière tegen andere vreemde eiwitten uit voedsel. Voedingsmiddelen hebben een buitengewone tolerantie, maar ze moeten wel goed verteerd worden en door het intacte darmslijmvlies gaan. Vaak blijven deze voedselreacties bij een voedselovergevoeligheid/ voedselintolerantie onopgemerkt omdat de symptomen vaak pas na een paar uur of zelfs dagen na de consumptie van een bepaald voedingsmiddel optreden. Dat maakt het extreem moeilijk om het voedingsmiddel te identificeren.

Tijdens deze cursus zal Theodoor Scheepers u meer vertellen over hoe een voedselintolerantie ontstaat, wat er aan onderzoek mogelijk is en hoe dat u de resultaten aan uw cliënt kunt terugkoppelen. Geef u snel op voor deze gratis nascholingscursus, want vol = vol (max. 20 personen). Enkel voor behandelaars!

13 april 2018, 13:00 – 17:00 uur: VOEDSELINTOLERANTIE onderzoek & interpretatie.

Entree: Gratis (aanmelden verplicht)

Het grootste immuunsysteem van het lichaam bevindt zich in de darmen. Meer dan 80% van de immunologische afweerreacties vinden hun oorsprong in de darmen. De darmen zijn hierdoor een haast onoverwinnelijke barrière voor bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers en een barrière tegen andere vreemde eiwitten uit voedsel. Voedingsmiddelen hebben een buitengewone tolerantie, maar ze moeten wel goed verteerd worden en door het intacte darmslijmvlies gaan. Vaak blijven deze voedselreacties bij een voedselovergevoeligheid/ voedselintolerantie onopgemerkt omdat de symptomen vaak pas na een paar uur of zelfs dagen na de consumptie van een bepaald voedingsmiddel optreden. Dat maakt het extreem moeilijk om het voedingsmiddel te identificeren.

Tijdens deze cursus zal Theodoor Scheepers u meer vertellen over hoe een voedselintolerantie ontstaat, wat er aan onderzoek mogelijk is en hoe dat u de resultaten aan uw cliënt kunt terugkoppelen. Geef u snel op voor deze gratis nascholingscursus, want vol = vol (max. 20 personen). Enkel voor behandelaars!

14 april 2018: ”Diagnosing systemic metal allergy” (ENGELS)

Meer info volgt

9 juni 2018: Cursus behandelaars

Meer info volgt

22 juni 2018: Cursus behandelaars

Meer info volgt

Lezingen:

De volgende lezingen staan gepland en zijn GRATIS toegankelijk, geen aanmelding nodig!

DATA VAN DE LEZINGEN VOLGEN Z.S.M.

Neem contact met ons op

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search