Ecolog start Walk-In Covid-19 test locatie op Eindhoven Airport

– Ecolog in partnership met Pro Health Medical biedt reizigers en inwoners van de regio Eindhoven de mogelijkheid de COVID-19 q-PCR test te laten uitvoeren.

– Ecolog haar Rapid Screening & Diagnostics Solution biedt een uitgebreide en geïntegreerde oplossing aan, die gericht is op het geven van comfort aan de klant en het verbeteren van de publieke veiligheid

De Test faciliteit biedt zowel de inwoners als de passagiers van de luchthaven de mogelijkheid een COVID-19 q-PCR test te laten uitvoeren met een korte doorlooptijd. Dit om mensen het comfort en de gemoedsrust te geven voor het reizen en het dagelijkse leven.

Ecolog, in partnership met Pro Health Medical (een RIVM geregistreerd COVID-19 laboratorium), hebben de test faciliteit op 3 augustus geopend, zodat iedereen die dat wenst de mogelijkheid heeft zich te laten testen. Het proces is zodanig vorm gegeven dat een snelle doorlooptijd van de resultaten gerealiseerd kan worden. Resultaten worden digitaal geleverd door middel van een beveiligd platform en zijn binnen een korte tijd beschikbaar. 

VOORWAARDEN

  • De test wordt ’s ochtends afgenomen en u krijgt dezelfde dag tegen de avond de uitslag toegestuurd (dit is niet over 4 uur zoals in media wordt gemeld). Bijvoorbeeld vliegt u op donderdag, zorg ervoor dat u dan uiterlijk woensdag de swab laat afnemen. 
  • U dient vrij te zijn van klachten. Indien u klachten heeft dient u getest te worden via de GGD.
  • Bij een positief resultaat hebben wij een meldplicht aan het RIVM.
  • Ecolog en Pro Health Medical is niet verantwoordelijk voor het testbeleid van de landen. Cliënt dient zelf onderzoek te doen naar de regels van het desbetreffende land!

Afspraak inplannen

Voor meer informatie over de tarieven en openingstijden kunt u terecht op de website van Ecolog. U kunt op de testlocatie van Ecolog enkel op afspraak terecht! Klik hier om u aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen via +31 (0) 625751990 of eindhoven@ecolog-international.com