Darmklachten, laat een uitgebreid darmonderzoek uitvoeren

Veel mensen kampen tegenwoordig met overmatige darmklachten. De oorzaken kunnen heel divers zijn, hierdoor is vaak een uitgebreid darmonderzoek noodzakelijk. Pro Health Medical laboratorium heeft een breed scala aan darmonderzoeken om deze oorzaken in kaart te brengen. De meest voorkomende darmklachten zijn: een opgeblazen gevoel, waterige ontlasting, winderigheid en buikpijn. Om de oorzaak te achterhalen zijn er diverse testmogelijkheden bij Pro Health Medical beschikbaar.

Onderzoeksmogelijkheden bij darmklachten

Met een groot assortiment aan testmogelijkheden is Pro Health Medical één van de meest veelzijdige laboratoria in Nederland en België. Enkele onderzoeken die kunnen worden ingezet bij darmklachten zijn:

ImuPro Voedselallergie IgG-test

De voedselovergevoeligheid test, ImuPro, is in 2000 geïntroduceerd door R-Biopharm AG in Darmstadt en wordt daar onder strenge criteria geproduceerd. De IgG antistoffen worden d.m.v. een elisa gemeten en de testkits zijn CE goedgekeurd. De ImuPro, ook wel voedselovergevoeligheid test genoemd, wordt momenteel in meer dan 20 landen toegepast. Met diverse pakketten kan er worden gekeken welk voedingsmiddel vermeden moet worden. Aanbevolen wordt om dit onderzoek aan te vragen via uw behandelaar. Heeft u geen behandelaar dan kunt u contact op nemen met de Natuurdiëtisten vereniging.

Voor de ImuPro zijn diverse testpakketten beschikbaar:

Klik op bovenstaande onderzoeken voor meer informatie over de ImuPro testen en de verschillende pakketten. Aanbevolen wordt om dit onderzoek aan te vragen via uw behandelaar. Heeft u geen behandelaar dan kunt u contact op nemen met de Natuurdiëtisten Vereniging. Ook met de betrekking van het samenstellen van een dieet kunt u terecht bij de Natuurdiëtisten Vereniging.

Voedselallergie-test-ImuPro

Darmonderzoek: Darmflora controle (30 parameters + schimmel en gisten kweek)

Een uitgebreid darmonderzoek, waarbij in één resultaat 30 parameters en een schimmel/gisten kweek wordt uitgevoerd. Aan de hand van dit onderzoek kan er worden gekeken of de darmflora in balans is en of dat er wellicht moet worden bijgestuurd. Meer weten over een darmflora onderzoek? Klik dan hier.

Darmparasieten onderzoek:

Darmparasieten kunnen veel darmklachten veroorzaken en zijn normaal gesproken lastig te onderzoeken. Vaak loopt men parasieten op bij vakantie in het buitenland, maar ook in Nederland en België kunnen darmparasieten eenvoudig worden opgelopen. Een goed onderzoek is dus zeer belangrijk. D.m.v. de nieuwe PCR-methode kan er betrouwbaar op parasieten getest worden.

Klik hier voor meer informatie over de darmparasieten onderzoek.

darmklachten-onderzoek-pro-health-medical-darmparasieten-testen

Darmonderzoek aanvragen:

Pro Health Medical streeft ernaar om samen met de behandelaar naar het beste resultaat te werken. Wilt u een uitgebreid darmonderzoek aanvragen of meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contact formulier in.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht*

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

  *verplichte velden

  Meer informatie

  darmparasieten-onderzoek-parasieten-testen-pro-health-medical-darmklachten