Vingerprikset bestellen voor antistof testen coronavirus

Mensen zijn ziek geweest en worden vaak niet getest. Hierdoor blijft de vraag of het een griep, verkoudheid of het coronavirus is geweest? Het meten van IgG antistoffen tegen het virus geeft duidelijkheid of u het COVID-19 virus heeft doorgemaakt*. Bij een mogelijk doorgemaakte infectie met COVID-19 zou IgG antistoffen aangemaakt worden en deze kunnen met een test worden aangetoond. Pro Health Medical beschikt over een analyse waar snel en eenvoudig via een vingerprik binnen getest kan worden op deze antistoffen. De analyse kost €45,92* (aanvragen vanuit België + €6,05).

Instructies vingerprikset:

  • Minimaal 3 weken klachtenvrij zijn en klachten hebben gehad die vergelijkbaar zijn het coronavirus
  • Vraag de vingerprikset
  • Neem het bloed af d.m.v. de vingerprik
  • Stuur het bloed met het inzendformulier op
  • De resultaten ontvangt u of uw behandelaar binnen enkele werkdagen.

De totale kosten per afnameset en het onderzoek uitgevoerd door het laboratorium bedragen €45,92* (aanvragen vanuit België + €6,05).

*Tussentijdse prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

De testprincipe die wordt gebruikt voor deze analyse is de ELISA-techniek. Dit is geen sneltest!

Informatie bedrijven en zorgorganisaties

Bestelt u namens een bedrijf of zorgorganisatie en wilt u uw werknemers testen op antistoffen van het nieuwe coronavirus (COVID-19)? Neem dan contact met ons op via info@prohealth.nl of +31 (0)495 545 000.

Aanvragen vingerprikset COVID-19

Volledige naam*

Uw e-mail*

Straat*

Huisnummer + toevoeging*

Postcode*

Woonplaats*

Land*

Aantal afnamesets*
Op dit moment voeren wij enkel de volgende test uit:
SARS-CoV-2 ELISA IgG uitgevoerd door het laboratorium bedragen: €45,92 (aanvragen vanuit België + €6,05) Bestelt u namens een bedrijf of zorgorganisatie? Neem dan contact op met ons via +31 (0)495 545 000 of info@prohealth.nl

De privacyverklaring kunt u hier vinden

Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. Ik ben tevens op de hoogte van de onderzoekskosten en ga akkoord met deze kosten *

Wij raden aan om het onderzoek via een behandelaar te laten verlopen, zodat u de uitslagen met een zorgprofessional kunt bespreken.

*Verplichte velden