Coronavirus Covid-19 Update

UPDATE CORONAVIRUS Covid-19, 23 september 2020

BELANGRIJK: Onze testcapaciteit is vol, dit betekent dat wij op dit moment geen nieuwe firma’s kunnen helpen met het testen van werknemers.

 

Beste heer/mevrouw,

We willen u graag informeren over hoe Pro Health Medical omgaat met de huidige situatie en ons plan om door te gaan:

  • Op dit moment is het erg druk met aanvragen van de COVID-19 analyses. Dit betekent dat het laboratorium minder goed te bereiken is.  Dit heeft de volgende mogelijke gevolgen:
    • Enige wachttijd met het beantwoorden van e-mails en telefoon.
    • Het laboratorium is operationeel en m.b.t. de resultaatversturing zal hier geen of weinig vertraging optreden.
    • Om iedereen goed te woord te kunnen staan vragen wij u vriendelijk om telefoongesprekken kort te houden en gerichte vragen te stellen.
  • De ImuPro-test is nog steeds beschikbaar voor diegenen waarvan er intraveneus geen bloed kan worden afgenomen, dit kan in de vorm van een vingerprik. De testkit is eenvoudig te gebruiken en kan worden aangevraagd via de mail. De resultaten van deze test wijken niet af van een test via een intraveneuze bloedtest
  • We dringen er bij bezoekers op aan om thuis te blijven, vooral in situaties waarin symptomen optreden, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Dit is om het risico op blootstelling te verminderen. Onze excuses voor het ongemak op dit moment.
  • Op dit moment zijn wij onze testcapaciteit op COVID-19 aan het uitbreiden, zodat wij hier GGD’s. Onze testcapaciteit is zeer beperkt, dit betekent dat wij op dit moment geen nieuwe firma’s kunnen helpen met het testen van werknemers.

We blijven waakzaam en gefocust op de komende tijd en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om het risico op blootstelling binnen het bedrijf te verminderen.

 

Met vriendelijke groet,

Theodoor Scheepers
Algemeen directeur

Graag bedanken wij Simpeldesinfecteren.nl. Zij hebben ons in tijd van nood geholpen met het bieden van een anticontaminatieapparaat voor ons laboratorium, ondanks de gelimiteerde leveringsmogelijkheden.