De meest complete Lyme test op antistoffen

Op zoek naar een betrouwbare en uitgebreide Lyme test? Het onderzoekspakket Lyme Basis pakket antistoffen is het meest complete onderzoek om een infectie met Borrelia bacterie aan te tonen. Door de unieke combinatie van 2 uitermate gevoelige analyses is de kans groter dat er een infectie wordt aangetoond dan met de huidige onderzoeksmogelijkheden op antistoffen. Het pakket bevat maar liefst  4 ELISA’s en 2 blots, waarmee het de meest complete Lyme test is op antistoffen. Hiermee voldoet het ook aan de richtlijnen van de RIVM, waarmee een positieve ELISA bevestigd dient te worden door een blot. Bestel de onderzoeksmaterialen voor het LYME BASIS PAKKET ANTISTOFFEN aan d.m.v. het contactformulier onderaan de pagina!

Welke Lyme testen worden uitgevoerd?

In het LYME BASIS PAKKET ANTISTOFFEN worden maar liefst 4 ELISA’s en 2 blots uitgevoerd. Het is een unieke combinatie van 2 zeer gevoelige antistofanalyses (TickPlex® Basic Borrelia IgG/IgM en SeraSpot Borrelia IgG/IgM). Wat zijn de eigenschappen van deze onderzoeken?

 • TickPlex® Basic Borrelia IgG/IgM: Unieke ELISA’s om antistoffen tegen Borrelia aan te tonen. Deze test bevat ook Borrelia persisters, waardoor deze Lyme test ook in een later stadium kan worden uitgevoerd!
 • SeraSpot Borrelia IgG/IgM: Deze nieuwe Microarray Spot wordt ook wel de SeraSpot genoemd. Met behulp van deze test zijn op microniveau de diverse antistoffen tegen Borrelia detecteerbaar. De test kan volledig machinaal uitgevoerd worden, hierdoor is er minder kans op fouten. Het aflezen van de test gebeurt volledig geautomatiseerd. De geautomatiseerde bewerking maakt de test zeer betrouwbaar, maar ook goedkoop.

Voor dit onderzoek hebben wij slechts 1 serumbuis (8ml) nodig.

BEIDE TESTEN ZIJN CE GENORMEERD!

Vraag het LYME BASIS PAKKET ANTISTOFFEN nu aan via onderstaand contactformulier.

Let op: de uitslagen dienen altijd met een behandelaar te worden besproken!

Pro Health Medical, uw laboratorium voor Lyme onderzoeken

Het laboratorium opgericht in 1991 en heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van betrouwbare diagnostiek. Pro Health Medical heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in het verzorgen van Lyme testen en andere tekenbeet overdraagbare ziekten. Samen met zorgprofessionals werken wij aan een betere zorg.

Wist u dat Pro Health Medical ook teken onderzoekt? Als u een tekenbeet heeft opgelopen kunt u de teek onderzoeken of deze mogelijk besmet is met de Borrelia bacterie of andere virussen/bacteriën. Wilt u meer informatie over het opsturen van een teek, klik dan hier.

LYME BASIS PAKKET ANTISTOFFEN AANVRAGEN:

Het LYME BASIS PAKKET onderzoek kan worden aangevraagd in het begin stadium, maar ook in een later stadium. De Lyme testen in dit pakket zijn CE genormeerd. Vraag het pakket aan door onderstaand formulier in te vullen.

Webshop (particulieren):

Heeft u geen behandelaar? U kunt de test bestellen via de webshop van Ogystal. Klik hier om de test te bestellen.

Het resultaat dient altijd in relatie met het klinisch beeld bekeken te worden. 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Welke test?
  Onderzoekspakketten:
  LYME BASIS PAKKET: 47.01 Borrelia SeraSpot IgG + 47.45 Borrelia TickPlex Basic IgG/IgM: €134,95

  Prikinstructies ontvangen voor een prikpunt in uw buurt
  Ja (+€27,50)Nee, ik zoek zelf een priklocatie

  Uw naam en adresgegevens

  Opmerkingen

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

  Bovengenoemde prijzen zijn de prijzen excl. 21% BTW en eenmalig medisch verwerkingskosten. Onderzoeken zijn BTW vrijgesteld indien aangevraagd via een arts. Tussentijdse prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.