B2B

Elke mens is individueel, zo individueel zoals ook zijn problemen. Daarom staat de mens voor ons ook bijzonder op de voorgrond. Om deze uitspraak gerecht te doen bekijken wij gezondheidsproblemen niet alleen per symptoom, maar in zijn totaliteit. Pro Health Medical werkt samen met diverse firma’s door het uitvoeren van een gezondheidsscreening voor de werknemers.

Pro Health Medical is een laboratorium opgericht in 1991 en gespecialiseerd in diagnostiek naar voedselovergevoeligheden (ImuPro), tekenbeetziekten, schildklier, hormonen, urineonderzoeken, darmklachten, vitaminen/mineralen en tumoronderzoek.  Kortom, u kunt bij het laboratorium terecht voor routineonderzoek, maar ook specialistisch onderzoek is mogelijk. Al meer dan 25 jaar uw laboratorium! Benieuwd naar wat Pro Health Medical voor uw praktijk kan betekenen of wilt u met Pro Health Medical samenwerken? Neem dan snel contact met ons op!

Gezondheidsscreening

Regelmatig krijgen wij de opdracht om gezondheidsscreeningen uit te voeren voor bedrijven. Dit betreft een periodiek onderzoek. Enkele voorbeelden zijn:

  • Onderzoek naar de Ziekte van Lyme voor natuurorganisaties
  • Vitaminen/mineralen status
  • Burn-out, stressprofielen van werknemers
  • Algemene gezondheidscheck

Wanneer een werknemer uitvalt door ziekten of burn-out kost het de werkgever natuurlijk veel geld. Door preventief te screenen en regelmatig een onderzoek uit te laten voeren kan het ziekteverzuim omlaag worden gebracht.

Wilt u een gezondheidsscreening uitvoeren in uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Voornaam*

Achternaam*

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht*

De privacyverklaring kunt u hier vinden

Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

*verplichte velden

Professionals/B2B