imu-pro-pro-health

ImuPro is een concept dat geavanceerd bloedonderzoek IgG voedsel overgevoeligheden met unieke post-test begeleiding combineert.

Ervaring van behandelaren met de ImuPro

 • Ik heb zelf een test laten doen voor mijn zoon en kon daar verrassend veel uithalen. De onverklaarbare droge plekken op zijn lijf zijn verdwenen door een kleine verandering aan te brengen in ons voedingsschema

  Anita Natuurgeneeskundig therapeut - hormoonspeciaslist
 • ImuPro zet ik graag in, omdat mijn ervaring is dat de uitkomst vaak verrassend is en we dus meteen een oorzaak hebben gevonden voor bestaande klachten. Deze kunnen met het maagdarmstelsel te maken hebben, maar ook minder voedingsgerelateerde klachten of signalen op het gebied van bijvoorbeeld de huid, energie, gewrichten, blessures, stemming of luchtwegen.

  Jeannet Oussoren Orthomoleculair therapeut
 • Ik gebruik al aardig wat jaren de ImuPro test om snel inzicht te krijgen in mogelijk voedselovergevoeligheden. Een grote meerwaarde in begeleiding van mensen met spijsverteringsklachten. Men vindt ook fijn als er duidelijkheid is in wat men wel/niet tijdelijk kan eten.

  Judith Rondeel Orthomoleculair diëtist
 • Al een aantal jaar gebruik ik de imupro tests in mijn praktijk. De clienten die ik daarbij heb kunnen helpen om van hun klachten af te komen is groot. Niet altijd kan ik de oorzaak vinden vanuit deze test. Maar voor 90% wel. Clienten voelen zich veel energieker en gaan beter slapen, ze vallen af en komen hormonaal in balans. Tevens ondersteun ik de darmen hier ook bij en andere processen in het lichaam. Maar deze test is een groot onderdeel van het behandelproces.

  Leonie Grossenbagt Orthomoleculair therapeut
 • Een absolute meerwaarde in elke praktijk! Het biedt ondersteuning en geeft extra inzichten in tal van klachten.

  Niels Eelens Osteopaat DO
 • Ik doe de test al van het begin dat Pro Health Medical deze aanbiedt. Ik ben nog steeds tevreden dus dat zegt nogal wat. Schrijf er veel goed over op de www.natuurdietisten.nl . Gezien mijn specialisme maag-darmen-lever, darmmicrobioommodulatie, adviseer ik vaak om de ImuPro te laten bepalen.

  Marijke de Waal Malefijt Natuurdietist/orthomoleculair therapeut
 • Vriendelijkheid medewerkers. Duidelijke testen, ook voor cliënten. Rapportage bij uitslag is helder.

  Kim Ooms Orthomoleculair voedingscoach
page 1 of 2

Als behandelaar werken met de ImuPro

U kunt zich als behandelaar bij ons aanmelden. Vul onderstaand formulier in en u krijgt al de benodigde materialen toegestuurd. Heeft u nog vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

Pro Health Medical is uw ImuPro partner voor Nederland en België. Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u een informatiepakket op. 

Klik hier u in te schrijven voor een nascholing of webinar.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straat + huisnummer*

  Postcode + woonplaats*

  Land*

  Email*

  Beroep

  Wenst u de nieuwsbrief voor behandelaars te ontvangen? U blijft dan op de hoogte van cursussen en nieuwe testmogelijkheden. *
  JaNee

  Hoe heeft u van ons gehoord?
  Social MediaCongressen / beurzenCollega'sAnders

  Over welke onderzoeken wenst u informatie te ontvangen?*

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

  *verplichte velden

  Hoe kan ImuPro helpen?

  Meer informatie over voedselallergie testen?